Έκρηξη στη Λευκωσία – Πού φαίνεται να οφείλεται εκ πρώτης όψεως

Έκρηξη στη Λευκωσία – Πού φαίνεται να οφείλεται εκ πρώτης όψεως

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (25/07) για έκρηξη που ακούστηκε στην περιοχή των Λατσιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 7:00 το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί καπνός στο σημείο.

Σύμφωνα μες την αστυνομία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να οφείλεται σε έκρηξη ελαστικού φορτηγού.

Καταβάλλονται προσπάθειες για αλλαγή του ελαστικού, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE