ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ. Μιχαηλίδης για ΟΣΕΛ: «Μας απέλυσαν γιατί καταγγείλαμε ατασθαλίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος»

Τ. Μιχαηλίδης για ΟΣΕΛ: «Μας απέλυσαν γιατί καταγγείλαμε ατασθαλίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος»

Τη δική του εκδοχή για τα επεισόδια στα γραφεία του ΟΣΕΛ έδωσε ο εκ των μετόχων και διευθυντών του Οργανισμού Τάσος Μιχαηλίδης.

Σε γραπτή του τοποθέτηση αναφέρει πως θύματα ξυλοδαρμού ήταν και απολυθέντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες και μάλιστα ανάμεσά τους ήταν και νεαρή που κτυπήθηκε στο κεφάλι.

Αναλυτικά:

«Εκφράζω τη θλίψη και την απογοήτευσή μου για όσα έγιναν σήμερα στα γραφεία του ΟΣΕΛ, τα οποία προκάλεσε απόφαση του προέδρου του ΔΣ του ΟΣΕΛ Ιορδάνη Ιορδάνους να προχωρήσει εκδικητικά σε μαζικές απολύσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης και κατά παράβαση εργασιακών νομοθεσιών. Συμπτωματικά, οι απολύσεις αφορούν άτομα που σχετίζονται με το περιβάλλον μου και μοναδική αιτία για τον τερματισμό της απασχόλησής τους ήταν η επιβολή ‘αντιποίνων» και «τιμωρίας’ για τις καταγγελίες στις οποίες έχω προβεί στην Αστυνομία για ατασθαλίες στην εταιρεία και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Κατά το σημερινό (20/11) περιστατικό, το θράσος του Ιορδάνους φαίνεται να ξεπέρασε κάθε όριο. Άτομα του περιβάλλοντός του που αμείβονται με παχυλούς μισθούς και βρίσκονταν στο γραφείο του την ώρα που εισήλθαν οι απολυθέντες για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους, τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και τραυματισμοί. Κάποιοι από τους απολυθέντες μεταφέρθηκαν αμέσως μετά στις Πρώτες Βοήθειες. Αναφέρω ενδεικτικά ότι, νεαρή η οποία απολύθηκε και βρισκόταν στα γραφεία του ΟΣΕΛ για να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα, χτυπήθηκε από καλοβολεμένο υπάλληλο εξερχόμενη του κτηρίου και υπέστη κακώσεις στο κεφάλι.

Ο Ιορδάνης Ιορδάνους, που θέλει σήμερα να παρουσιάζεται ως θύμα, ήταν και παραμένει ο ‘μαέστρος’ μιας ενορχηστρωμένης επιχείρησης εξοστρακισμού μου από την εταιρεία με υπόγειες μεθόδους και ο συντονιστής της απόπειρας οικονομικού στραγγαλισμού της οικογένειάς μου.

Τάσος Μιχαηλίδης
Μέτοχος & Διεθυντής ΟΣΕΛ».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλισε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλισε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε εργαστήριο έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top