Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Συντονισμού Επιχειρήσεων στη Λεμεσό, παρουσιάστηκαν αναζωπυρώσεις, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν πριν επεκταθούν. Στη διάρκεια της νύκτας ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, Ηλέκτρα Παναγιώτου, τα συνεργεία της επαρχιακής διοίκησης θα συνεχίσουν και σήμερα την καταγραφή των ζημιών. Μέχρι τις πέντε χθες το απόγευμα υπήρξαν αναφορές για ζημιές σε 191 κατοικίες, εκ των οποίων 93 κάηκαν ολοσχερώς σε συνολικά δεκαπέντε χωριά.
Επιπλέον κάηκαν 120 οχήματα διαφόρων τύπων, καθώς υπάρχουν και 31 καταγραφές που αφορούν τροχόσπιτα, αποθήκες, υποστατικά και εστιατόριο. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μεγαλύτερες καταστροφές καταγράφονται στις κοινότητες Σούνι - Ζανατζιά, Άγιο Θεράποντα και Λόφου και Βουνί. Κατά τη διάρκεια της νύκτας, μέλη της ΜΜΑΔ και της Αστυνομίας περιπολούσαν στις πυρόπληκτες περιοχές, καθώς έχουν καταγγελθεί κλοπές από σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές, κυρίως στην περιοχή του χωριού Σούνι – Ζανατζιά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




