Θρήνος: Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου η 19χρονη Χρυσή – Μεσίστιες οι σημαίες έως την ημέρα της κηδείας - Φωτογραφία

Θρήνος: Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου η 19χρονη Χρυσή – Μεσίστιες οι σημαίες έως την ημέρα της κηδείας - Φωτογραφία

Η απώλεια της νεαρής φοιτήτριας Χρυσής Θεοδοσίου σκόρπισε θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και σε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα. Μια υπόσχεση ζωής που κόπηκε τόσο πρόωρα. 

Με σεβασμό η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας αποχαιρετά την 19χρονη Χρυσή:

«Με βαθιά θλίψη η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας αποχαιρετά τη φοιτήτριά της Χρυσή Θεοδοσίου για τον αδόκητο και πρόωρο θάνατό της σε ηλικία μόλις 19 ετών.
 
Η Χρυσή ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2ο έτος σπουδών της στο πρόγραμμα σπουδών Κοινωνιολογίας του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Υπήρξε μια εξαιρετική φοιτήτρια, με ήθος, ευγένεια και συνέπεια, αγαπητή σε όλους ,συμφοιτητές, καθηγητές και προσωπικό.Η παρουσία της ήταν πάντα φωτεινή και η απουσία της θα είναι αισθητή.
 
Η κηδεία της Χρυσής θα τελεστεί τη Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2025, και ώρα 5:30μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Σωτήρος Χριστού στην Αλάμπρα.
 
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους γονείς, την οικογένεια και τους φίλους της αγαπημένης μας φοιτήτριας. Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα τέλεσης της κηδείας ως ένδειξη πένθους.
 
Αντίο Χρυσή, όσοι σε γνωρίσαμε δεν θα σε ξεχάσουμε!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE