Πρόλαβαν τα χειρότερα: Άμεση επέμβαση έθεσε γρήγορα υπό έλεγχο φωτιά στις «Πλακατζιές» στην Πάφο

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Άμεση επέμβαση έθεσε γρήγορα υπό έλεγχο φωτιά στις «Πλακατζιές» στην Πάφο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι, σήμερα Κυριακή 27 Ιουλίου, 2025 και ώρα 16:42, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Ίνειας, τοποθεσία «Πλακατζιές», της επαρχίας Πάφου.

Η επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν άμεση και είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 16:55, αφού έκαψε έκταση μισού δεκαρίου καλυμμένη με άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης, συμμετείχαν ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με προσωπικό πέντε και δύο ατόμων αντίστοιχα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν επίσης, πολίτες των οποίων τα σπίτια τους γειτνιάζουν με το σημείο όπου σημειώθηκε η φωτιά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διάγγελμα Χριστοδουλίδη προς τον κυπριακό λαό: Θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης για τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς

Διάγγελμα Χριστοδουλίδη προς τον κυπριακό λαό: Θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης για τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς

Διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό θα απευθύνει απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την ορεινή Λεμεσό την περασμένη Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE