Θρίλερ με το παιδί που βρέθηκε νεκρό στο Παλαιό Φάληρο: Με επείγουσα ανακοίνωση το Λιμενικό ζητά πληροφορίες

Θρίλερ με το παιδί που βρέθηκε νεκρό στο Παλαιό Φάληρο: Με επείγουσα ανακοίνωση το Λιμενικό ζητά πληροφορίες

Πληροφορίες για το παιδί που βρέθηκε νεκρό στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο ζητά το Λιμενικό. Το κοριτσάκι ηλικίας περίπου 3 ετών δεν έχει μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί ή δηλωθεί ως αγνοούμενο.

Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό ζητά πληροφορίες από οποιοδήποτε πολίτη θα μπορούσε να γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού και την οικογένειά του. «Κάθε πληροφορία, όσο μικρή κι αν φαίνεται, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Διασφαλίζεται η πλήρης εχεμύθεια», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή 27 Ιουλίου 2025, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Έδεμ Παλαιού Φαλήρου, σορός ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου 3 έως 3,5 ετών. Το παιδί φορούσε ένα μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό τυρκουάζ με φούξια. Επιπλέον, είχε κοντά καστανά μαλλιά, ήταν αδύνατης σωματοδομής και είχε σταρένιο δέρμα.

Παρακαλείται θερμά όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα με το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου στο τηλέφωνο 210-9829759, ή με το Λιμεναρχείο Σαρωνικού στο 210-8946326.

Κάθε πληροφορία, όσο μικρή κι αν φαίνεται, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Διασφαλίζεται η πλήρης εχεμύθεια».

«Είχε αρκετό κόσμο στην παραλία στις 3.30 το πρωί όταν βρέθηκε το κοριτσάκι νεκρό»

 

Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως η παραλία είχε αρκετό κόσμο όταν εντοπίστηκε το παιδί. «Ερχόμενος στις 3 για ένα βραδινό μπάνιο, αντιλήφθηκα περίπου στις 3:30 τα φώτα περιπολικού στην Εδέμ, ήρθαν πεζοί οι αστυνομικοί. Εκατό μέτρα αριστερά που ήμουν έριξαν τα φώτα στην άμμο, ήταν ένα μικρό κοριτσάκι, φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό. Ήρθαν από το ασθενοφόρο, του έβαλαν μια κουβερτούλα και το πήρανε», είπε ο κ. Μάριος στον ΣΚΑΙ.

«Ήταν αρκετά πρόσφατος» ο θάνατος του παιδιού, σύμφωνα με τον κ. Μάριο. «Στα 10 μέτρα από το παιδάκι κάθονταν τρία άτομα, αραβόφωνοι και δεν ήταν κάποιος άλλος κοντά. Αλλά η παραλία είχε αρκετό κόσμο. Θεωρώ πως το παιδάκι, όπως είδα τα χαρακτηριστικά του δεν ήταν ελληνόπουλο», ανέφερε. «Παρότι ότι ήταν κοντά στο παιδάκι δεν ήταν κάποιος πάνω από το παιδάκι όταν ήρθε η ΕΛΑΣ. Ήταν αυτή η παρέα με τα τρία άτομα», συμπλήρωσε.

Δεν φορούσε μπρατσάκια

 

Το άψυχο σώμα του παιδιού εντοπίστηκε από άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το 112. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Α’ Λιμεναρχείου Φαλήρου, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων. Εκκρεμεί η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το παιδί φορούσε ολόσωμο μαγιό με φερμουάρ και δεν έφερε σωσίβια μπρατσάκια. Δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης, ενώ παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκε μόνο του στη θάλασσα και υπό ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση παιδιού που να αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά του κοριτσιού, γεγονός που περιπλέκει τις έρευνες των αρχών. Η αστυνομία εξετάζει τους καταλόγους των αγνοουμένων, ωστόσο η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE