Αρχισαν τα πυρά μετά το Διάγγελμα: «Καρφώνει» τον Πρόεδρο ο Στεφάνου - Απογοητευμένος που δεν παραιτήθηκε

Αρχισαν τα πυρά μετά το Διάγγελμα: «Καρφώνει» τον Πρόεδρο ο Στεφάνου - Απογοητευμένος που δεν παραιτήθηκε

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σχολίασε το αποψινό διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκφράζοντας έντονη κριτική προς την κυβέρνηση.

«Οι ευθύνες έμειναν αιωρούμενες. Η ευθιξία στα αζήτητα. Ανίκανοι να αντιληφθούν το μέγεθος των ευθυνών τους για την καταστροφή. Αρνήθηκαν να ανταποκριθούν στην απαίτηση της κοινωνίας για παραίτηση ή παύση των αρμόδιων υπουργών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφάνου.

Σημείωσε ότι «για τις ευθύνες θα μιλήσουμε συγκεκριμένα στη Βουλή, εκεί που δεν θα έχει επικοινωνιακό μονόλογο η κυβέρνηση», υπογραμμίζοντας ότι το ΑΚΕΛ θα παρακολουθεί «στενά και συνεχώς την αποκατάσταση των καταστροφών και την υλοποίηση των εξαγγελιών».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «ΥΓ: ο Πρόεδρος ζητά να τον κρίνουμε αυστηρά. Μέχρι τώρα αυτός και η κυβέρνησή του έχουν αποδείξει ότι δεν θέλουν αλλά και δεν αντέχουν την κριτική».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE