Τζόκερ – Χαμός μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ: 17 εκατομμύρια περιμένουν τους τυχερούς την Τρίτη

Τζόκερ – Χαμός μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ: 17 εκατομμύρια περιμένουν τους τυχερούς την Τρίτη

Το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ στο Τζόκερ εκτόξευσε το ενδιαφέρον των παικτών, καθώς το ποσό-μαμούθ των 17 εκατομμυρίων ευρώ περιμένει τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης, 29 Ιουλίου 2025.

Στη χθεσινή κλήρωση 14 δελτία της δεύτερης κατηγορίας (5 επιτυχίες) κέρδισαν από 100.000 ευρώ το καθένα, δημιουργώντας νέο κύμα προσμονής για την ιστορική διανομή κερδών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE