Ενδιαφέρει γονείς: Τέσσερις ολοκαίνουργιοι παιδότοποι στη Λευκωσία γεμάτοι παιχνίδια - Πού να τους βρείτε - Δείτε φωτογραφίες

Ενδιαφέρει γονείς: Τέσσερις ολοκαίνουργιοι παιδότοποι στη Λευκωσία γεμάτοι παιχνίδια - Πού να τους βρείτε - Δείτε φωτογραφίες

Παραδόθηκαν στο κοινό 4 καινούργια πάρκα με παιδότοπους στον Δήμο Λακατάμειας.

Τα πάρκα βρίσκονται στις οδούς Καλλιθέας, Ισοκράτους, Όλγας και Αθανασίας & Υμηττού.

Πάρκο Ισοκράτους
Σε όλα τα πάρκα τοποθετήθηκαν παιδικά παιγνίδια για μικρές και μεγάλες ηλικίες, όπως κούνιες, 2 σύνθετα παιχνίδια με διάφορες δραστηριότητες, τραμπάλες, μύλο για ΑΜΕΑ και παγκάκια. Όλα τα παιχνίδια είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα βάσει σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Στα πάρκα Όλγας και Αθανασίας, Ισοκράτους & Υμηττού θα τοποθετηθούν σύντομα και όργανα εκγύμνασης.

Πάρκο Υμηττού
Στο πάρκο στην οδό Υμηττού, βρίσκεται μνημείο αφιερωμένο στη μνήνη των Δασοπυροσβεστών Αντρέα Σοφοκλέους και Μάριου Αριστοτέλους που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά της Ευρύχου το 2016.

Με γοργό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα και στο πάρκο Νικόλα Θεολόγου (στην οδό Μύρτου), το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στο κοινό σύντομα.

Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων αυτών πάρκων, στο Δήμο μας υπάρχουν σήμερα 30 πάρκα με παιδότοπους, 7 γήπεδα καλαθόσφαιρας, πάρκο τροχοπεδιλισμού, πίστα ποδηλάτων, χώροι κοινωνικής άθλησης, καθώς και ένα πρότυπο Πάρκο Σκύλων, έκτασης 2,500 τετραγωνικών μέτρων.

Πάρκο Όλγας και Αθανασίας
Ο Δήμος Λακατάμειας, τέλος, καταβάλλει μια συνεχή προσπάθεια να προσφέρει στους Δημότες του πάρκα και χώρους πρασίνου που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους, με μόνη αξίωση, οι χώροι αυτοί να προστατευθούν από τους επισκέπτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.