Αποσύρθηκαν επικίνδυνα καλλυντικά από όλη την Ευρώπη – Από shower gel μέχρι αρώματα - Δείτε τη λίστα

Αποσύρθηκαν επικίνδυνα καλλυντικά από όλη την Ευρώπη – Από shower gel μέχρι αρώματα - Δείτε τη λίστα

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα.

Για τα εν λόγω προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους, ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες τηλεφωνικώς στο 22608606 και το 22608682.

Δείτε τη λίστα εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Θα συνεχιστεί κανονικά το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, διαβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό σχεδιασμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE