Φωτιά σε αποθήκη στον Ύψωνα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε μεγάλη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή του Ύψωνα στη Λεμεσό και έθεσε σεσυναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με το BBC, ο Ιούλιου Κουμπόλα συνελήφθη από την αστυνομία, όταν ένας αστυνομικός τον αναγνώρισε τυχαία μετά από σχετική ενημέρωση.
Στις 6 Ιουνίου, όπως κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, ο 61χρονος χρησιμοποίησε έναν μεγάλο κάδο σκουπιδιών για να μεταφέρει δεκάδες μπουκάλια κρασί από το εστιατόριο στο όχημά του - το τρίκυκλο ποδήλατο - που είχε παρκάρει απέξω. Στις 15 Ιουνίου επέστρεψε και έκλεψε ακόμα τρία μπουκάλια, ενώ στις 19 Ιουνίου έκανε μία τελευταία απόπειρα, χωρίς όμως να πάρει κάτι. Συνελήφθη τρεις ημέρες αργότερα.
Ο Κουμπόλα παραδέχτηκε την ενοχή του και για τις τρεις διαρρήξεις και θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα κλεμμένα κρασιά.
Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις