Συνελήφθη 61χρονος που έκλεψε κρασιά αξίας 24.000 λιρών από κελάρι εστιατορίου στο Λονδίνο - Δείτε βίντεο

Συνελήφθη 61χρονος που έκλεψε κρασιά αξίας 24.000 λιρών από κελάρι εστιατορίου στο Λονδίνο - Δείτε βίντεο

Ένας 61χρονος παραδέχτηκε ότι διέρρηξε τρεις φορές το ίδιο εστιατόριο στο Λονδίνο, αφαιρώντας συνολικά κρασιά αξίας 24.000 λιρών από το κελάρι του καταστήματος.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ιούλιου Κουμπόλα συνελήφθη από την αστυνομία, όταν ένας αστυνομικός τον αναγνώρισε τυχαία μετά από σχετική ενημέρωση.

Στις 6 Ιουνίου, όπως κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, ο 61χρονος χρησιμοποίησε έναν μεγάλο κάδο σκουπιδιών για να μεταφέρει δεκάδες μπουκάλια κρασί από το εστιατόριο στο όχημά του - το τρίκυκλο ποδήλατο - που είχε παρκάρει απέξω. Στις 15 Ιουνίου επέστρεψε και έκλεψε ακόμα τρία μπουκάλια, ενώ στις 19 Ιουνίου έκανε μία τελευταία απόπειρα, χωρίς όμως να πάρει κάτι. Συνελήφθη τρεις ημέρες αργότερα.

Ο Κουμπόλα παραδέχτηκε την ενοχή του και για τις τρεις διαρρήξεις και θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα κλεμμένα κρασιά.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE