Σε συναγερμό η Πυροσβεστική στη Λεμεσό - Ξέσπασε φωτιά στο Λανίτειο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική στη Λεμεσό - Ξέσπασε φωτιά στο Λανίτειο

Τα αίτια φωτιάς που ξέσπασε, το βράδυ της Δευτέρας, σε αίθουσα του Λανιτείου Γυμνασίου διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού ανταποκρίθηκαν, με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αίθουσα της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού, η οποία χρησιμοποιείται ως εργαστήριο.

Η φωτιά έκαψε εργαλεία και μηχανήματα, ενώ οχήματα που βρίσκονταν πλησίον του χώρου απομακρύνθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο χώρο κλήθηκε η Αστυνομία και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για εξετάσεις γύρω από τα αίτια της φωτιάς.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται για πλήρη και τελική κατάσβεση, καταλήγει ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE