Τραγωδία στην Πάφο: Θανατηφόρο τροχαίο με 21χρονο λίγο μετά τα μεσάνυχτα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στην Πάφο: Θανατηφόρο τροχαίο με 21χρονο λίγο μετά τα μεσάνυχτα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρα οδική τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά τα μεσάνυχτα, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΗΚ, 21 ετών, από την Κισσόνεργα, οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, στην οδό Γεωργίου Μιχαήλ, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Χρίστου Κκέλη, στην Κισσόνεργα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί, να προσκρούσει αρχικά σε θαμνώδη βλάστηση και στη συνέχεια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο 21χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE