Επίθεση αυτοκτονίας στο Καμερούν - Δέκα νεκροί

Επίθεση αυτοκτονίας στο Καμερούν - Δέκα νεκροί

Επίθεση αυτοκτονίας, πιθανότατα από μέλη της νιγηριανής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους στο Καμερούν.

Από την έκρηξη τραυματίσρηκαν δεκάδες άνθρωποι στα βορειότερα εδάφη της αφρικανικής χώρας, το Σάββατο, σύμφωνα με τοπικές πηγές ασφαλείας.

Η Μπόκο Χαράμ, πλην του μουσουλμανικού βορρά της Νιγηρίας, όπου είναι η βάση της, πραγματοποιεί επιθέσεις στο Καμερούν, στον Νίγηρα και στο Τσαντ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE