Πέθανε ο Ανδρέας Καλογήρου - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Πέθανε ο Ανδρέας Καλογήρου - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους η είδηση του θανάτου του Ανδρέας Ιωάννου Καλογήρου από τον Στρόβολο που απεβίωσε στις 30 Ιουλίου σε ηλικία 86 ετών

Η Εξόδιος Ακολουθία, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2025, ώρα 11:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 10:30

Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Στροβόλου (K-cineplex)

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον σύνδεσμο "Βαγόνι Αγάπης" και για τον οίκο ευγηρίας "Αγία Μαρίνα"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.