Απόπειρα φόνου: Επιστράτευσαν μέχρι και drone - Παραλήφθηκαν τεκμήρια από την σκηνή για εξετάσεις

Απόπειρα φόνου: Επιστράτευσαν μέχρι και drone - Παραλήφθηκαν τεκμήρια από την σκηνή για εξετάσεις

Απόπειρα φόνου εναντίον 47χρονου διαπράχθηκε γύρω στις 1130 σήμερα το πρωί στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ ο 47χρονος κινείτο με το ποδήλατο του στην Βιομηχανική Περιοχή Δρομολαξιάς, φέρεται να δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαύρου χρώματος. Από τους πυροβολισμούς ο 47χρονος δεν τραυματίστηκε και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι απόκλεισαν την σκηνή για εξετάσεις. Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης μέλη της της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας και της ΜΜΑΔ, ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και μη επανδρωμένο σκάφος (drone) του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.