Ξεπερνά και τη φαντασία: Bρέφος δάγκωσε μέχρι θανάτου μία κόμπρα!
01.08.2025 - 07:06
Ένα βρέφος μόλις ενός έτους κατάφερε να σκοτώσει ένα δηλητηριώδες φίδι (κόμπρα) όχι με κάποιο... όπλο ή με βοήθεια, αλλά με τα ίδια του τα δόντια!
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στην πόλη Μπέτια της Ινδίας, όταν ο μικρός βρέθηκε ξαφνικά σε μια περίεργη κατάσταση. Το φίδι τυλίχθηκε στα χέρια του και αντί να τρομοκρατηθεί το παιδί -και έχοντας άγνοια κινδύνου- άρχισε να δαγκώνει το ερπετό, το οποίο δεν άντεξε και πέθανε επί τόπου.
Η γιαγιά του μικρού, που ήταν παρούσα, περιέγραψε τη σκηνή με δέος: «Όταν το φίδι βρισκόταν στο χέρι του παιδιού, όλοι πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε, ο μικρός το είχε ήδη δαγκώσει μέχρι θανάτου».
Παρότι ο μικρός Γκοβίντα εξουδετέρωσε το φίδι, έπεσε λιπόθυμος καθώς ήρθε σε επαφή με το δηλητήριο. Ευτυχώς, όμως, η ποσότητα του δηλητηρίου που εισέπνευσε ήταν μικρή και η άμεση διακομιδή του σε τοπικό νοσοκομείο, απέτρεψε τα χειρότερα, αφού δεν παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.
Το περιστατικό έχει ήδη κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τον μικρό Γκοβίντα να γίνεται διάσημος ως το βρέφος που κατάφερε να νικήσει μια κόμπρα -μια ιστορία που μοιάζει να ξεπερνά τη φαντασία.
Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.