Θανατηφόρο στην Αγλαντζιά: Γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός του άλλου οχήματος – Αναμένεται νέα αναπαράσταση
01.08.2025 - 10:11
Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση σήμερα το πρωί, η εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, απάντησε γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμη ο οδηγός του άλλου οχήματος που συγκρούστηκε με το όχημα του 20χρονου Κυριάκου Αντωνίου.
«Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία» είπε αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και τις πληροφορίες ότι έτρεχε με 150 χλμ/ώρα. «Δεν εντοπίστηκε ακόμη σχετική μαρτυρία», πρόσθεσε. Όπως μας εξηγήθηκε, χρειάζεται να βρεθεί εκείνη η μαρτυρία με επιστημονικό τρόπο για να μπορεί να σταθεί στο Δικαστήριο.
Εξήγησε πως η αναπαράσταση χθες το πρωί στη Λεωφόρο Λάρνακος έγιναν για αποτύπωση της σκηνής με φωτομέτρηση χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο drone «για να αντιληφθούμε σιγά-σιγά πως έγινε το δυστύχημα». Μάλιστα, θα ακολουθήσει σε κατοπινό στάδιο αναπαράσταση του τροχαίου σε πραγματικό χρόνο.
Όσον αφορά το αν γίνονται κόντρες με οχήματα τις νύχτες στην Αγλαντζιά, αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι εφόσον πραγματοποιούνται ακόμη έρευνες για το θανατηφόρο δεν θα σχολιάσουμε τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.