Θανατηφόρο στην Αγλαντζιά: Γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός του άλλου οχήματος – Αναμένεται νέα αναπαράσταση

Θανατηφόρο στην Αγλαντζιά: Γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός του άλλου οχήματος – Αναμένεται νέα αναπαράσταση

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση σήμερα το πρωί, η εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, απάντησε γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμη ο οδηγός του άλλου οχήματος που συγκρούστηκε με το όχημα του 20χρονου Κυριάκου Αντωνίου.

«Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία» είπε αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και τις πληροφορίες ότι έτρεχε με 150 χλμ/ώρα. «Δεν εντοπίστηκε ακόμη σχετική μαρτυρία», πρόσθεσε. Όπως μας εξηγήθηκε, χρειάζεται να βρεθεί εκείνη η μαρτυρία με επιστημονικό τρόπο για να μπορεί να σταθεί στο Δικαστήριο.

Εξήγησε πως η αναπαράσταση χθες το πρωί στη Λεωφόρο Λάρνακος έγιναν για αποτύπωση της σκηνής με φωτομέτρηση χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο drone «για να αντιληφθούμε σιγά-σιγά πως έγινε το δυστύχημα». Μάλιστα, θα ακολουθήσει σε κατοπινό στάδιο αναπαράσταση του τροχαίου σε πραγματικό χρόνο.

Όσον αφορά το αν γίνονται κόντρες με οχήματα τις νύχτες στην Αγλαντζιά, αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι εφόσον πραγματοποιούνται ακόμη έρευνες για το θανατηφόρο δεν θα σχολιάσουμε τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE