Καλοκαίρι στην Κύπρο: Αυτά που μας φρικάρουν και αηδιάζουν πάντα κάθε χρονιά

Καλοκαίρι στην Κύπρο: Αυτά που μας φρικάρουν και αηδιάζουν πάντα κάθε χρονιά

Από την ιδρωμένη μασχάλη, μέχρι την αμφίβολη θερμοκρασία του νερού στη θάλασσα.

Μικρές (και λίγο σιχαμερές) στιγμές που μας χαλάνε το vibe, αλλά κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα κάθε μα κάθε καλοκαίρι τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο.

Εμείς προσθέτουμε στην πεντάδα τα τάκα τούκου από τις ρακέτες στην παραλία όταν θες να χαλαρώσεις. Εσένα τι σε ενοχλεί περισσότερο;

Η πιο αηδιαστική καλοκαιρινή πεντάδα έρχεται στην οθόνη σου στο παρακάτω βίντεο.

@onemangr 5 πράγματα που σιχαινόμαστε στο καλοκαίρι #καλοκαιρι #καλοκαίρι #παραλια #παραλία 🎙️ @Denisa of Greece 🎥 @georgeperr17 ♬ original sound - onemangr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE