Φρίκη: 22χρονη σκότωσε έγκυο και της αφαίρεσε το μωρό

Φρίκη: 22χρονη σκότωσε έγκυο και της αφαίρεσε το μωρό

Τραγικό θάνατο βρήκε μια έγκυος γυναίκα στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης από μία 22χρονη που πάσχει από διαταραχές η οποία αφού της έκοψε τον λαιμό, της έκανε μία πρόχειρη καισαρική για να αφαιρέσει το μωρό από τα σπλάχνα της.

Η δράστης του εγκλήματος, βρέθηκε από τον σύντροφό της στο σπίτι της να κρατάει στα χέρια της το μωρό. Αμέσως ο άντρας ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με το φρικτό θέαμα της νεκρής μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη φέρεται να αφαίρεσε το μωρό από την άτυχη γυναίκα επειδή το τελευταίο διάστημα ισχυριζόταν ότι είναι έγκυος. Η δράστης κρατείται ενώ πρόκειται να ελεγχθεί αν όντως έλεγε αλήθεια.

Όσον αφορά στο μωρό, αυτό είναι καλά στην υγεία του αν και ήρθε στον κόσμο μία εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο η άτυχη έγκυος επισκέφτηκε στο σπίτι της την 22χρονη.


 

Η άτυχη μητέρα
Η άτυχη μητέρα

Shocked relatives said Wade (pictured) was a school friend of Sutton's.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE