Ξέφυγε η εγκληματικότητα στα Πολεμίδια - «Κάποιος θα πάει φυλακή...» -Βίντεο και φωτογραφίες από τον εμπρησμό σε καντίνα

Ξέφυγε η εγκληματικότητα στα Πολεμίδια - «Κάποιος θα πάει φυλακή...» -Βίντεο και φωτογραφίες από τον εμπρησμό σε καντίνα

Κραυγή απόγνωσης εκπέμπουν οι κάτοικοι Πολεμιδιών, μετά τα νέα περιστατικά εμπρησμού που σημειώθηκαν χθες (2/8) και σήμερα.

Οι επιτήδειοι έδρασαν ξανά τα ξημερώματα, αφού έβαλαν φωτιά σε καντίνα που βρίσκεται στο Πάρκο Πάνω Πολεμιδιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από αυτή προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη της καντίνας, το ύψος των οποίων είναι άγνωστο στο παρών στάδιο.

Η αγανάκτηση των πολιτών είναι μεγάλη αφού αφέθηκαν απροστάτευτοι και οι βανδαλισμοί έγιναν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Όπως αναφέρει μαρτυρία στο «T», ο ιδιοκτήτης της καντίνας είναι απελπισμένος.

«Κάθε μέρα σπάζουν τα γυαλιά, κλέβουν αυτοκίνητα του κόσμου και ανάβουν φωτιές, χτυπούν μωρά. Κάποιος θα πάει φυλακή γιατί το κράτος και η Αστυνομία είναι απόντες», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE