Τι φαίνεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό - Μαρτυρία εναντίον επτά προσώπων

Τι φαίνεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό - Μαρτυρία εναντίον επτά προσώπων

Δεμένα χειροπόδαρα εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, συριακής καταγωγής, τα οποία φέρονται να απήγαγαν ομοεθνείς τους, λόγω οικονομικών διαφορών. Αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον υπόπτων προσώπων.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, αλλοδαπό πρόσωπο κατήγγειλε τα ξημερώματα της Κυριακής, ότι ομάδα ομοεθνών του είχε απαγάγει τους δυο συγκάτοικους του, ενώ ήγειρε υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, στο οποίο τα θύματα όφειλαν χρηματικό ποσό.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον ύποπτο, ο οποίος ανακρινόμενος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς, ενώ τα δυο θύματα βρέθηκαν σε αποθήκη στην περιοχή Ύψωνα, δεμένα χειροπόδαρα.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για προληπτικούς λόγους.

Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον επτά προσώπων και αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης τους, σε σχέση με υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής, απαίτησης χρημάτων με απειλές, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE