ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν και οι τρεις λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο λόγω του τροχαίου - Δείτε σε ποιο ύψος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν και οι τρεις λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο λόγω του τροχαίου - Δείτε σε ποιο ύψος

Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς Αγία Νάπα παρά την έξοδο Αυγόρου, (έδαφος Βρετανικών Βάσεων) λόγω οδικής σύγκρουσης, έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη λωρίδα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σχετικά με οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς Αγία Νάπα παρά την έξοδο Αυγόρου,έχουν κλείσει και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας. Η τροχαία κίνηση προς Αγία Νάπα διοχετεύεται από την έξοδο Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.