Αναστάτωση στις Φοινικούδες: Λουόμενος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Αναστάτωση στις Φοινικούδες: Λουόμενος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Ανακοινώνεται ότι στις 04 Αυγούστου 2025 και ώρα 10:56, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», με σκοπό τον εντοπισμό και διάσωση ατόμου, το οποίο αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Φοινικούδων Λάρνακας.

Για την εκτέλεση της επιχείρησης Έρευνας και Διάσωσης κινητοποιήθηκαν ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και σκάφος της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας με ομάδα ναυαγοσωστών.

Το άτομο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE