Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό - Μαζεύονται έξω από το Προεδρικό σήμερα

Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό - Μαζεύονται έξω από το Προεδρικό σήμερα

Μετά από αναρτήσεις που έγιναν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναμένεται σήμερα Δευτέρα 04/08/2025, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά στην Ορεινή Λεμεσό.

Η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00, όπου οι συμμετέχοντες θα μαζευτούν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Την ευθύνη/πρωτοβουλία της εν λόγω εκδήλωσης δεν έχει αναλάβει κανένα οργανωμένο σύνολο μέχρι στιγμής.

Παραταύτα, τα μέλη της Αστυνομίας, θα βρίσκονται επί τόπου για τη διασφάλιση της ειρηνικής διεξαγωγής της εκδήλωσης, καθώς και για την παροχή διευκολύνσεων στο κοινό και την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης.

Καλούνται όσοι προτίθενται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να συνεργάζονται και να ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE