ΟΣΕΛ: «Πυρά» Μιχαηλίδη κατά Ιορδάνους «Τιμωρίες και αντίποινα οι απολύσεις» Θλίψη και απογοήτευση για τα επεισόδια και τους τραυματισμούς

ΟΣΕΛ: «Πυρά» Μιχαηλίδη κατά Ιορδάνους «Τιμωρίες και αντίποινα οι απολύσεις» Θλίψη και απογοήτευση για τα επεισόδια και τους τραυματισμούς

Ο Τάσος Μιχαηλίδης Μέτοχος και Διευθυντής του ΟΣΕΛ, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα εκφράζει “θλίψη και απογοήτευση” για όσα έγιναν στις 20/11 στα γραφεία του ΟΣΕΛ, τα οποία αποδίδει σε “απόφαση του προέδρου του ΔΣ του ΟΣΕΛ Ιορδάνη Ιορδάνους να προχωρήσει εκδικητικά σε μαζικές απολύσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης και κατά παράβαση εργασιακών νομοθεσιών”.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει ότι “συμπτωματικά, οι απολύσεις αφορούν άτομα που σχετίζονται με το περιβάλλον μου και μοναδική αιτία για τον τερματισμό της απασχόλησής τους ήταν η επιβολή `αντιποίνων` και `τιμωρίας` για τις καταγγελίες στις οποίες έχω προβεί στην Αστυνομία για ατασθαλίες στην εταιρεία και διασπάθιση δημοσίου χρήματος”.

Υποστηρίζει ότι κατά το εν λόγω περιστατικό,"άτομα του περιβάλλοντός του" κ. Ιροδάνους, επιτέθηκαν στους απολυθέντες που μετέβησαν στα γραφεία "με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και τραυματισμοί”.

Προσθέτει ότι “κάποιοι από τους απολυθέντες μεταφέρθηκαν αμέσως μετά στις Πρώτες Βοήθειες" και αναφέρεται στην περίπτωση νεαρής η οποία χτυπήθηκε - όπως αναφέρει-  "και υπέστη κακώσεις στο κεφάλι”.

Περαιτέρω καταλογίζει στον κ. Ιορδάνους ότι “ήταν και παραμένει ο `μαέστρος` μιας ενορχηστρωμένης επιχείρησης εξοστρακισμού μου από την εταιρεία με υπόγειες μεθόδους και ο συντονιστής της απόπειρας οικονομικού στραγγαλισμού της οικογένειάς μου”.

“Μετά τα τελευταία γεγονότα και τη σπουδή που έχει επιδείξει η Αστυνομία στην εξέταση των καταγγελιών του Ιορδάνους και των δύο υπαλλήλων του ΟΣΕΛ, παραγνωρίζοντας τις καταγγελίες για τον τραυματισμό της νεαρής, αλλά και μελών της οικογένειάς μου, θα προχωρήσω άμεσα σε καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων Κατά της Αστυνομίας για σωρεία παραλείψεων και ευνοϊκής μεταχείρισης του Ιορδάνους και της παρέας του”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE