Υπ. Άμυνας: «Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών υπήρξε μια άγνοια για τον ρόλο των πτητικών μέσων και της ΕΦ»

Υπ. Άμυνας: «Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών υπήρξε μια άγνοια για τον ρόλο των πτητικών μέσων και της ΕΦ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης.

Στην τοποθέτηση του ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας ανέφερε ότι, «κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών υπήρξε μια άγνοια για τον ρόλο των πτητικών μέσω και της ΕΦ» ενώ πρόσθεσε πως, «η καταστροφή είναι εκεί και ο θάνατος δύο συνανθρώπων μας είναι γεγονός». 

Όπως πρόσθεσε, «από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας κυβέρνησαν όλα τα κόμματα και σε κάθε κυβέρνηση έτυχε μια τραγωδία. Δεν είναι η ώρα για να πούμε ποιου ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE