Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό: Υπέστη εκτεταμένες ζημιές - Μυστήριο τα αίτια

Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό: Υπέστη εκτεταμένες ζημιές - Μυστήριο τα αίτια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά, 13 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 04:56 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με 3 πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στα Πολεμίδια.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει σήμερα διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE