ΥΠΑΜ: Διευκόλυνση σε εθνοφρουρούς που έχουν γίνει δεκτοί σε ακαδημαϊκά ιδρύματα - Τι ισχύει

ΥΠΑΜ: Διευκόλυνση σε εθνοφρουρούς που έχουν γίνει δεκτοί σε ακαδημαϊκά ιδρύματα - Τι ισχύει

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι έχουν δοθεί οδηγίες προς όλες τις μονάδες της Εθνικής Φρουράς, όπως παρέχουν κάθε απαραίτητη διευκόλυνση στους εθνοφρουρούς που έχουν γίνει δεκτοί σε ανώτερα ή ανώτατα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, των οποίων η έναρξη των μαθημάτων προηγείται της ημερομηνίας απόλυσής τους.

Οι εν λόγω διευκολύνσεις θα παραχωρηθούν σε εθνοφρουρούς των οποίων το υπόλοιπο της στρατιωτικής τους θητείας είναι μικρότερο των 15 ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.