Πότε θα εγκριθεί το σχέδιο Νετανιάχου για πλήρη κατάληψη της Γάζας

Πότε θα εγκριθεί το σχέδιο Νετανιάχου για πλήρη κατάληψη της Γάζας

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα συγκαλέσει το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας αύριο, Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 6 μ.μ. στο γραφείο του στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού.

Κατά τη διάρκεια μιας τρίωρης συζήτησης για θέματα ασφάλειας μεταξύ μιας μικρότερης ομάδας χθες, ο Νετανιάχου ενημερώθηκε για τις επιλογές για τη συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Γάζα από τον αρχηγό του γενικού επιτελείου του IDF, υποστράτηγο Eyal Zamir.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την πλήρη στρατιωτική κατοχή της Λωρίδας κατά τη διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης, παρά τις προειδοποιήσεις του Zamir και των στρατιωτικών αξιωματούχων κατά της κίνησης αυτής.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE