New York Times: Ο Τραμπ θέλει να συναντηθεί με Πούτιν και Ζελένσκι ακόμη και την επόμενη εβδομάδα

New York Times: Ο Τραμπ θέλει να συναντηθεί με Πούτιν και Ζελένσκι ακόμη και την επόμενη εβδομάδα

Ο Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να συναντηθεί ακόμη και την επόμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφέρουν την Τετάρτη οι New York Times.

Οι συναντήσεις θα είναι διαδοχικές.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ, ο Στιβ Γουίτκοφ, είχε μια «εξαιρετικά παραγωγική» συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο. Στη συνέχεια ο Τραμπ μίλησε με τον Ζελένσκι ενώ ενημέρωσε και Ευρωπαίους συμμάχους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε τα σχέδια του και στους Ευρωπαίους ηγέτες, τονίζοντας πάντως ότι οι διαδοχικές επαφές δεν θα περιλαμβάνουν και άλλους ηγέτες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE