Γιάννης Στουρνάρας: «Οι επενδυτές εμπιστεύθηκαν πάλι την Ελλάδα»

Γιάννης Στουρνάρας: «Οι επενδυτές εμπιστεύθηκαν πάλι την Ελλάδα»

«Το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνη να μη χαθεί η ευκαιρία» είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος»

Η αναζωπύρωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος ξένων επενδυτών για τις τράεπζες είναι θετικό στοιχείο που θα πρέπει να εκμεταλλευθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον διοικητή της ΤτΕ.

Μιλώντας στην ελλαδική εφημερδία «Βήμα της Κυριακής» ο Γιάννης Στουρνάρας σημείωσε: «Οι επενδυτές εμπιστεύθηκαν και πάλι τη χώρα και το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνη να μη χαθεί η ευκαιρία». Και προσθέτει: «η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να τελειώσει με τις λεπτομέρειες και να ολοκληρώσει την αξιολόγηση ώστε να βάλει μπροστά τις ιδιωτικοποιήσεις αξιοποιώντας το επενδυτικό ενδιαφέρον. Οι επενδυτές ποντάρουν στο upside της οικονομίας».

Πηγή: Newmoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE