Νέα εκστρατεία στους δρόμους της Λευκωσίας για σκούτερ - Καταγγέλθηκαν 18 πρόσωπα -Δείτε φωτογραφία

Νέα εκστρατεία στους δρόμους της Λευκωσίας για σκούτερ - Καταγγέλθηκαν 18 πρόσωπα -Δείτε φωτογραφία

Μέλη της ομάδας «Ζ», πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, εκστρατεία σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, για αδικήματα που σχετίζονται με τον Νόμο για τις συσκευές προσωπικής κινητικότητας.

Η εκστρατεία εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας έγιναν 18 καταγγελίες, ενώ κατακρατήθηκαν 18 συσκευές προσωπικής κινητικότητας, για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE