Άρχισε η διέλευση λεωφορείων από κατεχόμενα προς τα Κόκκινα μέσω Λιμνίτη

Άρχισε η διέλευση λεωφορείων από κατεχόμενα προς τα Κόκκινα μέσω Λιμνίτη

Άρχισε μετά τις 07:00 το πρωί η διέλευση μικρών λεωφορείων από τα κατεχόμενα, μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη, για μετάβαση στα Κόκκινα, για τις εκδηλώσεις που γίνονται εκεί κάθε χρόνο για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας, Ανδρέα Καρό.

Αναμένεται να περάσουν γύρω στα 50 λεωφορεία με 900-1000 άτομα, με συνοδεία οχημάτων με μέλη της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ (ΟΥΝΦΙΚΥΠ). 

Σύμφωνα με τον κ. Καρό η διέλευση γίνεται τμηματικά και αρχικά περνούν τα πρώτα μικρά λεωφορεία καθώς και δύο οχήματα μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα κατεχόμενα.

Η διέλευση αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 09:00.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

«Ηλεκτροσόκ στην αυταπάτη»-Ο Ερχιουρμάν εκθέτει όσους βιάστηκαν να πανηγυρίσουν

Η ελληνοκυπριακή πλευρά φαίνεται να χρειάζεται κάθε τόσο ένα καλό ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από τις ψευδαισθήσεις, που τόσο πρόθυμα τρέφει.

BEST OF TOTHEMAONLINE