Στη φυλακή 55χρονη οδηγός - Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη

Στη φυλακή 55χρονη οδηγός - Έπιασε τιμόνι μεθυσμένη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, επέβαλε σήμερα 08/08/2025, ποινή φυλάκισης 45 ημερών, σε 55χρονη οδηγό, καθότι κρίθηκε ένοχη στην κατηγορία οδήγησης οχήματος, με αναλογία αλκοόλης στην εκπνοή, η οποία υπερέβαινε το καθορισμένο από τον νόμο όριο.

Επιπρόσθετα, το δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενη, τέσσερις βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο 30 ημερών, η οποία θα τεθεί σε ισχύ μετά την αποφυλάκισή της.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.