VIDEO: Η τρομακτική στιγμή της παράσυρσης 30χρονης μόλις αποβιβάστηκε από λεωφορείο στη Βρετανία

VIDEO: Η τρομακτική στιγμή της παράσυρσης 30χρονης μόλις αποβιβάστηκε από λεωφορείο στη Βρετανία

Την τρομακτική στιγμή της παράσυρσης από μηχανή μιας γυναίκας 30 ετών όταν αυτή αποβιβάστηκε από λεωφορείο στη Βρετανία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η 30χρονη Γκρέις Μάιροτ παρασύρθηκε από τη μηχανή τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο πεζοδρόμιο βγαίνοντας από το λεωφορείο.

Από τη σφοδρή παράσυρση η 30χρονη υπέστη διάτρηση στον πνεύμονα, τρία σπασμένα πλευρά και ένα κάταγμα στο πόδι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μετά τις οποίες έμεινε σε ακινησία για έξι εβδομάδες.

Το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε ο 21χρονος αναβάτης της μηχανής, Μακένα Σο για το τροχαίο ατύχημα, τον καταδίκασε σε φυλάκιση 22 μηνών.

Παράλληλα του επιβλήθηκε απαγόρευση οδήγησης για συνολικά 35 μήνες με τον ίδιο να δηλώνει ένοχος για τους σοβαρούς τραυματισμούς που προκάλεσε στην 30χρονη.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε για όσα συνέβησαν τον Σεπτέμβριο του 2023 ότι ο Σο είχε ανέβει στο πεζοδρόμιο για να προσπεράσει την κίνηση πίσω από το λεωφορείο. Επιβάτης του λεωφορείου περιέγραψε ότι «άκουσα μια μηχανή να γκαζώνει» όταν άνοιξαν οι πόρτες του λεωφορείου.

Από την πλευρά της η 30χρονη είπε ότι ο πόνος από τα εγκαύματα ήταν τόσο έντονος ώστε αρχικά δεν αντιλήφθηκε τα κατάγματα. «Ένιωσα ότι έχω χάσει ένα κομμάτι μου. Νιώθω ότι μου κατέστρεψε τη ζωή» συμπλήρωσε.

Βρετανία: 30χρονη παρασύρθηκε από μηχανή μόλις αποβιβάστηκε από λεωφορείο - Ο αναβάτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 22 μηνών

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.