Δεκαέξι τραυματίες από πυρά σε παιδική χαρά στη Νέα Ορλεάνη

Δεκαέξι τραυματίες από πυρά σε παιδική χαρά στη Νέα Ορλεάνη

Τουλάχιστον 16 άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο μετά από πυρά σε παιδική χαρά στη Νέα Ορλεάνη, όπως μετέδωσε ένα τοπικό κανάλι τηλεόρασης, αναφερόμενο σε αστυνομικές πηγές

Το κανάλι WWL είπε ότι οι πυροβολισμοί συνέβησαν γύρω στις 7 μ.μ. τοπική ώρα της Κυριακής (3:00 π.μ. σήμερα), όταν περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στη παιδική χαρά Μπάνυ Φρεντ για να γυρίσουν ένα μουσικό βίντεο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, τουλάχιστον δύο οπλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν στο πλήθος, ενώ μια τοπική εφημερίδα ανέφερε μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες αρκετά άτομα κείτονταν στο πεζοδρόμιο μετά από τους πυροβολισμούς.

Δέκα από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης, είπε το κανάλι, ενώ η εφημερίδα Times-Picayune είπε ότι ο δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης Μιτς Λάντρου είχε φτάσει στο παιδικό πάρκο.

Πηγή: Real.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE