Προφυλακιστέος ο πρώην αστυνομικός και γνωστός TikToker που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Προφυλακιστέος ο πρώην αστυνομικός και γνωστός TikToker που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά από μαραθώνιες απολογίες, που διήρκησαν εννέα και πλέον ώρες, τόσο ο πρώην αστυνομικόςκαι TikToker, όσο και ο 22χρονος φίλος του που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 34χρονος πρώην αστυνομικός αρνήθηκε τόσο προφορικά όσο και στο υπόμνημα του αλλά και απαντώντας στις ερωτήσεις του ανακριτή κάθε σχέση με την διακίνηση των 153 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Ο ίδιος δήλωσε πλήρη άγνοια για την ναρκωτική ουσία και είπε πως σε καμία περίπτωση δεν υπέπεσε στην αντίληψη του ότι ο φίλος του είχε αυτή την ποσότητα. Κατά πληροφορίες, ο φίλος του πρώην αστυνομικού και TikToker ισχυρίστηκε ότι η ποσότητα ήταν δική του.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.