Απόπειρα Φόνου: Xτύπησε 61χρονο με αυτοκίνητο μετά από λεκτική αντιπαράθεση

Απόπειρα Φόνου: Xτύπησε 61χρονο με αυτοκίνητο μετά από λεκτική αντιπαράθεση

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 61χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο.

Ο τραυματίας, άντρας ηλικίας 61 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 61χρονος αφού διασωληνώθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 61χρονος είχε λεκτική αντιπαράθεση με άλλο πρόσωπο. Ακολούθως, το πρόσωπο αυτό, φέρεται να εισήλθε σε αυτοκίνητο και αφού εκκίνησε, χτύπησε τον 61χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE