ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση ΟΣΕΛ: «Έχω ανθρώπους του υπόκοσμου και θα σας δολοφονήσουν» - Απίστευτες καταγγελίες από την οικογένεια Μιχαηλίδη

Υπόθεση ΟΣΕΛ: «Έχω ανθρώπους του υπόκοσμου και θα σας δολοφονήσουν» - Απίστευτες καταγγελίες από την οικογένεια Μιχαηλίδη

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως έχει βγει η κατάσταση γύρω από την υπόθεση του ΟΣΕΛ με τις καταγγελίες και τις απειλές να δίνουν και να παίρνουν.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, μετά τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό του κ. Ιορδάνους την περασμένη Παρασκευή 22/11, ο οποίος μετακομίστηκε στο Γ.Ν Λευκωσίας, στο φως έρχονται απίστευτες καταγγελίες που αφορούν απειλές της συζύγου του, σε μέλη της οικογένειας Μιχαηλίδη.

Η κυρία Ιορδανούς, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει στην αστυνομία οι δυο γιοί του Τάσου Μιχαηλίδη, φέρεται να τους απείλησε, λέγοντας τους το εξής: « Έχω ανθρώπους του υποκόσμου τζαι παρακολουθούν σας. Αν περάσετε που το Grammar School τζαι κάτω θα σας δολοφονήσουμε εν ψυχρώ!».

Στις 5/11 και σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται ο κύριος Μιχαηλίδης, πρόσωπο με το όνομα Αντρέας, τον συνάντησε και τον προειδοποίησε να προσέχει… Επίσης σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο ίδιος άντρας του ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ κάποιος παρακολουθούσε το σπίτι του. Σε ερώτηση του κ. Μιχαηλίδη από ποιον πρέπει να προσέχει, φαίνεται να του είπε, από άτομο που σχετίζεται με την κυρία Ιορδάνους.

ΟΣΕΛ: «Πυρά» Μιχαηλίδη κατά Ιορδάνους «Τιμωρίες και αντίποινα οι απολύσεις» Θλίψη και απογοήτευση για τα επεισόδια και τους τραυματισμούς

Με άλλα λόγια η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει για τα καλά με τις διαδικασίες από πλευράς Αστυνομίας να έχουν επισπευτεί χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις. 

Το πρωί κλήθηκαν να παρουσιαστούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ο  Τάσος Μιχαηλίδης και πέντε άλλα μέλη της οικογενείας του.

Συλλήψεις για τα επεισόδια και τους διαπληκτισμούς στα γραφεία του ΟΣΕΛ

Τ. Μιχαηλίδης για ΟΣΕΛ: «Μας απέλυσαν γιατί καταγγείλαμε ατασθαλίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος»​

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για ΟΣΕΛ: Άσοι στα κόλπα και στις πατέντες​

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top