Κατερίνα Παπουτσάκη: Για κάμπινγκ με τον σύντροφό της - Τα στιγμιότυπα στην παραλία

Κατερίνα Παπουτσάκη: Για κάμπινγκ με τον σύντροφό της - Τα στιγμιότυπα στην παραλία

Τις διακοπές της με τον αγαπημένο της απολαμβάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ηθοποιός κρατά γενικά, χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και σπάνια μοιράζεται υλικό από αυτή, όμως τώρα έκανε τη διαφορά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα, με την ίδια και τον σύντροφό της, Θάνο Χατζόπουλο ενώ κάνουν κάμπινγκ. Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, εμφανίζονται και οι δύο χαμογελαστοί να κοιτούν τον φακό, ενώ φοράνε τα καπέλα τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE