Καθορισμός συναντήσεων των δυο ηγετών για το κυπριακό

Καθορισμός συναντήσεων των δυο ηγετών για το κυπριακό

Νέα συνάντηση θα έχει σήμερα, 23/11/2015 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Οι δύο ηγέτες αναμένεται  να καθορίσουν πόσες συναντήσεις θα γίνουν κατά το μήνα Δεκέμβριο.

Μετά τη σημερινή συνάντηση η επόμενη είναι καθορισμένη για τις 25 Νοεμβρίου και έτσι ολοκληρώνεται ο κύκλος των έξι συναντήσεων στον οποίο κατέληξαν οι δύο ηγέτες στο πλαίσιο της εντατικοποιημένης αυτής φάσης των συνομιλιών.

Η προηγούμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

"Αυτή την ώρα βρισκόμαστε σε ένα στάδιο διαβούλευσης, δεν έχει συμφωνηθεί ολοκληρωμένα οτιδήποτε. Παρατηρείται πρόοδος θα πρέπει να πω αλλά, επαναλαμβάνω, υπάρχει και δρόμος να διανύσουμε", ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE