Το συγκινητικό αντίο στη Λένα Σαμαρά από στενή της φίλη - «Καλό ταξίδι άγγελέ μου, για μένα πάντα θα είσαι μοναδική»

Το συγκινητικό αντίο στη Λένα Σαμαρά από στενή της φίλη - «Καλό ταξίδι άγγελέ μου, για μένα πάντα θα είσαι μοναδική»

Η Λίλιαν Βιλδιρίδη, γενική γραμματέας του υπουργείου Υγείας, αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση την καλή φίλη της Λένα Σαμαρά, που έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή.

«29 χρόνια μαζί… Και τώρα; Τώρα; Πέταξες ξαφνικά για τη γειτονιά των αγγέλων.. Καλό ταξίδι άγγελέ μου… Για μένα πάντα θα είσαι μοναδική!», έγραψε η Λίλιαν Βιλδιρίδη στο Instagram.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα βίντεο με πολλές φωτογραφίες της ίδιας με τη Λένα Σαμαρά, από την παιδική τους ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση.

Δείτε την ανάρτηση της Λίλιαν Βιλδιρίδη:

insta-anartisti

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.