Χειροπέδες σε 25χρονη: Έφθασε στην Κύπρο με 24 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

Χειροπέδες σε 25χρονη: Έφθασε στην Κύπρο με 24 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

Στη σύλληψη 25χρονης προχώρησαν χθες Κυριακή (10/08) οι Αρχές, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, γύρω στις 4:30 το απόγευμα.

Η 25χρονη η οποία νωρίτερα αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, με πτήση από ευρωπαϊκή χώρα, υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τον οποίο λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν στις αποσκευές της, 40 συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 24 κιλών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών διερευνά την υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε τρίτους. Η 25χρονη κρατείται για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE