Καθυστέρηση στην άφιξη ταχυδρομικών αντικειμένων μέσω Άμστερνταμ

Καθυστέρηση στην άφιξη ταχυδρομικών αντικειμένων μέσω Άμστερνταμ

Καθυστέρηση αναμένεται να παρατηρηθεί στην άφιξη ταχυδρομικών αντικειμένων τα οποία διακινούνται μέσω Άμστερνταμ προς Κύπρο, λόγω απόφασης της αεροπορικής εταιρείας KLM να μην μεταφέρει πλέον ταχυδρομικές αποστολές προς Κύπρο, σύμφωνα με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία (ΚΥΤΑ).

Από την πιο πάνω καθυστέρηση αναμένεται να επηρεαστεί η άφιξη ταχυδρομικών αντικειμένων από τις ακόλουθες χώρες: Ολλανδία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Τσεχία, Ιρλανδία, Νότιο Αφρική, Κίνα, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Τα ΚΥΤΑ βρίσκονται σε επαφή με τους ταχυδρομικούς οργανισμούς των πιο πάνω χωρών από τους οποίους αναμένουν τις δικές τους ενέργειες για εξεύρεση νέων μεταφορέων προς Κύπρο, προστίθεται.

Στην ανακοίνωση τα ΚΥΤΑ εκφράζουν τη λύπη τους για την ταλαιπωρία των πελατών τους και διαβεβαιώνουν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση των καθυστερημένων αντικειμένων στους δικαιούχους, αμέσως μετά την άφιξη τους στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE