Πλημμύρισαν τα Γιάννενα από την δυνατή βροχή

Πλημμύρισαν τα Γιάννενα από την δυνατή βροχή

Ανοχύρωτη πόλη θύμισαν το βράδυ της Κυριακής, 22/11, τα Γιάννενα, στο παραλίμνιο μέτωπο και ειδικότερα στην οδό Γαριβάλδη, όπου τα νερά της βροχής πλημμύρισαν τα φρεάτια και μαζί με βοθρολύματα, ξεχύθηκαν στο οδόστρωμα!

 

Το συγκεκριμένο φαινόμενο συμβαίνει κάθε φορά που έχουμε έντονες βροχοπτώσεις στην πόλη των Ιωαννίνων και όπως εδώ και χρόνια είναι γνωστό, τα νερά της βροχής μαζί με τα λύματα πνίγουν όχι μόνο το δρόμο αλλά και τα φρεάτια των ομβρίων, με αποτέλεσμα στη συνέχεια κατευθύνονται στη λίμνη.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα αποτελεί μια υγειονομική και περιβαλλοντική "βόμβα" για τους κατοίκους στην περιοχή αλλά και την ίδια τη λίμνη Παμβώτιδα.



Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

BEST OF TOTHEMAONLINE