Στάχτη και αποκαΐδια έγινε το αυτοκίνητο στο Καντού – Ξύπνησε ο πύρινος εφιάλτης από τις φλόγες – Συγκλονίζουν τα βίντεο

Στάχτη και αποκαΐδια έγινε το αυτοκίνητο στο Καντού – Ξύπνησε ο πύρινος εφιάλτης από τις φλόγες – Συγκλονίζουν τα βίντεο

Σε κινητοποίηση τέθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυκτα της Δευτέρας οι ομάδες πυρόσβεσης μετά από φωτιά που ξέσπασε σε όχημα στη Λεμεσό αλλά επεκτάθηκε.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία έλαβαν πληροφορία γύρω στις 23:25 για πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Καντού.

Η φωτιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, και επεκτάθηκε καίγοντας περίπου 5 εκτάρια άγριας βλάστησης.

Οι ψεσινές φλόγες ξύπνησαν τον πρόσφατο εφιάλτη που βίωσε η κοινότητα από τη φονική πυρκαγιά γύρω κοινότητες στην ορεινή και ημιορεινή Λεμεσό.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής για να διαπιστωθεί την αιτία που προκάλεσε τη φωτιά στο όχημα.

Δείτε βίντεο:

 

@roadreportcy Limassol: The fire in Kantou has been extinguished (12/08/2025-02:09) #roadreportcy ♬ original sound - RoadReportCY

 

 

@roadreportcy Fire in Kantou, Limassol (12/08/2025-00:43) #roadreportcy #cyprus ♬ News, news, seriousness, tension(1077866) - Lyrebirds music

 

 

 

@roadreportcy Fire in Kantou, Limassol (12/08/2025-00:31) #RoadReportCY ♬ Notícia Impactante - Obscure Detail Terror

 

 

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE