ΑΗΚ: Λόγω εσωτερικής βλάβης σε μετασχηματιστή η διακοπή ρεύματος

ΑΗΚ: Λόγω εσωτερικής βλάβης σε μετασχηματιστή η διακοπή ρεύματος

Από τις 9.30 χθες το βράδυ επανήλθε πλήρως η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που αντιμετώπισαν χθες πρόβλημα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Όπως εξήγησε, χθες σημειώθηκε διακοπή στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας λόγω εσωτερικής βλάβης που παρουσιάστηκε σε ένα μεγάλο μετασχηματιστή σε υποσταθμό μεταφοράς, που βρίσκεται στον Καρβουνά, και αμέσως λειτούργησαν τα συστήματα αυτοπροστασίας και έτσι διακόπηκε η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε γύρω στις εφτά περιοχές Τροόδους.

Η ηλεκτροδότηση επανήλθε στις 9:30 χθες το βράδυ καθώς όλοι όσοι είχαν επηρεαστεί συνδέθηκαν και τροφοδοτούνται από άλλον μετασχηματιστή, ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE