Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη τον 55χρονο Οδυσσέα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη τον 55χρονο Οδυσσέα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Οδυσσέα Μιχαήλ, 55 ετών, άστεγου, ο οποίος δεν έδωσε σημάδια ζωής, από τις πρωινές ώρες της χθεσινής μέρας (11/08/2025).

Ο 55χρονος, είναι ισχυρής σωματικής διάπλασης, με γενειάδα, ενώ είναι άγνωστη η ενδυμασία που φέρει.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE