Γαλλία: Ένας τελωνειακός νεκρός από πυρά ελεύθερου σκοπευτή στην Τουλόν

Γαλλία: Ένας τελωνειακός νεκρός από πυρά ελεύθερου σκοπευτή στην Τουλόν

Ένας τελωνειακός σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην Τουλόν, σήμερα Δευτέρα (23/11) σε ένα περιστατικό το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές δεν συνδέεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 το πρωί (τοπική ώρα) στην Τουλόν και συγκεκριμένα στην περιοχή Saint-Jean-du Var κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, όταν ένας άνδρας ο οποίος παρακολουθείτο από τις τελωνειακές υπηρεσίες φέρεται να άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν υπάλληλο.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ υπάρχουν ακόμα δύο τραυματίες.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το συμβάν δεν συνδέεται με το μακελειό στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE